Поредна драма в новия епизод на шоуто Ергенът. Блага пак се

...
Поредна драма в новия епизод на шоуто Ергенът. Блага пак се
Коментари Харесай

Поредна драма и сълзи в Ергенът! Какво разстрои Блага?

Поредна драма в новия епизод на шоуто " Ергенът ". Блага пак се разстрои и потъна в сълзи, откакто Виктор предложения още веднъж на среща Виктория, видя  Varna24.bg .

Госпожица Бонбонова може би би трябвало да потърси професионална помощ, с цел да й оказват помощ да овладее страстите си. На всички малко почва да им писва от сълзите на 30-годишната плеймейтка. Темата за разискване сред всички участнички в риалитито беше: Защо Виктор още веднъж предложения Виктория на среща? Почти единомислещо стигнаха до извода, че евентуално Капитонова е поискала подарък, който би трябвало да получи на срещата. 

" Тъпо ми е, доста ми е жалко. Сигурно е смешно да го кажа, обаче аз съм влюбена във Виктор. Не би трябвало да рева, но за следващ път се увещавам, че живеем в веществен свят и в случай че не си кучка си навън ", изплака Блага.

" Това значи, че би трябвало да си нахална, нахакана, и цялостна диаметралност на мен. Виктория ме превъзхожда, да. Със сигурност има по-голямо самочувствие от мен, по-нахална е, знае по какъв начин да желае от Виктор някакви неща, каквито и да са те, и това аз не мога да го направя, тъй че ме превъзхожда ", продължи да рзсъждава плеймейтката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР